Chat Live!WhatsApp 06 2006 2800 WebWinkelinbedrijf.nl

Start uw eigen website of webwinkel zonder grote investeringen inclusief support

Bel mij terug

Omdat elk bedrijf uniek is

Sinds 2006 hebben wij veel ervaring op gedaan met het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van webwinkels en websites.
Omdat elk bedrijf uniek is, denken wij graag met u mee om de beste oplossing voor uw online uitdagingen te vinden. Door onze kennis van de nieuwste technologieën, kunt u snel beschikken over een online oplossing waarmee u de beheer- en onderhoudskosten kunt verlagen, de flexibiliteit kunt vergroten en het gebruikersgemak kunt verhogen.

Bovendien houdt het bij ons niet op na oplevering, sterker nog: dan begint het vaak pas. Succesvolle websites en webwinkels staan namelijk nooit stil. Vanaf de livegang blijven ze constant in ontwikkeling. Daar helpen wij ook u graag bij.

Situaties waar u zelf niet direct de controle over heeft

Wanneer u een website of webwinkel heeft, krijgt u ook te maken met situaties waar u zelf niet direct de controle over heeft. Denk hierbij aan "browser updates" waardoor bepaalde elementen op uw website niet meer werken. Ook verplichte aanpassingen door veranderde wet- en regelgeving kunnen hiervan de oorzaak zijn.
Graag ontzorgen wij u en zorgen ervoor dat uw website of webwinkel altijd up-to-date is. Vooraf informeren wij u indien er onderhoud aan uw webwinkel en/of website nodig is. U komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan. Webwinkels en/of websites die wij voor u hebben ontwikkeld zijn standaard voorzien van een "onderhoud & beheer" pakket. Samen met u bekijken wij welk pakket het beste bij u past. U komt hierdoor niet voor onvoorziene kosten te staan. Website onderhoud is van groot belang om uw website actueel te houden voor bezoekers en zoekmachines.

Bij onderhoud, beheer en support kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

-Plaatsen van nieuwsitems inclusief beeldmateriaal teksten en video.
-Opmaak van nieuwsbrieven en het versturen van uw nieuwsbrief 1 x per maand.
-Rapportages en verkoop rapportages van uw webwinkel en/of website.
-Design aanpassingen en banner realisatie of het aanpassen van beeldmateriaal.
-Scripts optimalisatie
-Plugin(s) updates*
-Koppelen van e-mailadressen.
-Plaatsen van artikelen webwinkel of website
-Advies over socialmedia Facebook, Twitter etc.
-Backup en restore.
-Onderhoud en advies van uw hostingpakket.
-Advies modules en/of plug-ins om uw webwinkel en/of website verder uit te breiden.
-Technisch en inhoudelijk onderhoud.

* Updates voorbeeld o.a. veiligheidsupdates het dichten van lekken en/of verbeteringen van componenten, modules en/of plugins of het verhelpen van fouten (bugs).
- Dit wordt meestal aangeduid met versies: 3.07 <-> 3.08 <-> 3.09

* Upgrades voorbeeld o.a. Het veranderen van een complete versie meestal naar vele updates in componenten, modules en/of plugins.
- Dit wordt meestal aangeduid met versies: 4.0 <-> 4.5 <-> 5.0

Het beheer en onderhouden van een succesvolle webwinkel en/of website kost veel tijd en uit ervaring weten wij dat deze tijd en meestal ook technische kennis niet aanwezig is.
Heeft u een specifieke vraag over uw webwinkel en/of website? Vragen staat vrij, wij zijn u graag van dienst met een eerlijk advies.

Start uw eigen website of webwinkel zonder grote investeringen inclusief support

Bel mij terug