Chat Live!WhatsApp 06 2006 2800 WebWinkelinbedrijf.nl

Start uw eigen website of webwinkel zonder grote investeringen inclusief support

Bel mij terug

De mogelijkheden van uw nieuwe website

Een website met een eigen gezicht dat aansluit bij uw organisatie

Bij webwinkel in bedrijf gaat het over meer dan alleen het laten maken van een mooie website.
Samen met u bekijken wij welk design er het beste bij uw bedrijf past. Een site die eruit ziet als uw concurrent, dat wil niemand. Uw webwebsite wordt helemaal afgestemd op uw onderneming, aanbod en doelgroep. Hoe navigeren uw klanten? Welke items en/of banners zijn belangrijk voor uw klanten en aan welke informatie hebben zij behoefte, en hoe moet dat gepresenteerd zijn? Met welke functionaliteiten doet u het beter dan uw directe concurrenten? Een uniek design zorgt voor een website met een unieke uitstraling, een eigen gezicht dat aansluit bij uw organisatie.

webwinkelinbedrijf denkenmetumee2

Elk bedrijf is uniek, wij denken graag met u mee

Sinds 2006 hebben wij veel ervaring op gedaan met het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van webwinkels en websites.
Omdat elk bedrijf uniek is, denken wij graag met u mee om de beste oplossing voor uw online uitdagingen te vinden. Door onze kennis van de nieuwste technologieën, kunt u snel beschikken over een online oplossing waar

mee u de beheer- en onderhoudskosten kunt verlagen, de flexibiliteit kunt vergroten en het gebruikersgemak kunt verhogen.

Bovendien houdt het bij ons niet op na oplevering, sterker nog: dan begint het vaak pas. Succesvolle websites en webwinkels staan namelijk nooit stil. Vanaf de livegang blijven ze constant in ontwikkeling. Daar helpen wij ook u graag bij.

Wij ontzorgen u en uw website is altijd up-to-date

Wanneer u een website of webwinkel heeft, krijgt u ook te maken met situaties waar u zelf niet direct de controle over heeft. Denk hierbij aan "browser updates" waardoor bepaalde elementen op uw website niet meer werken. Ook verplichte aanpassingen door veranderde wet- en regelgeving kunnen hiervan de oorzaak zijn.
Graag ontzorgen wij u en zorgen ervoor dat uw website of webwinkel altijd up-to-date is. Vooraf informeren wij u indien er onderhoud aan uw webwinkel en/of website nodig is. U komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan. Webwinkels en/of websites die wij voor u hebben ontwikkeld zijn standaard voorzien van een "onderhoud & beheer" pakket. Samen met u bekijken wij welk pakket het beste bij u past. U komt hierdoor niet voor onvoorziene kosten te staan. Website onderhoud is van groot belang om uw website actueel te houden voor bezoekers en zoekmachines.

Google geeft u voorrang 

Er worden inmiddels meer smartphones en tablets verkocht dan pc’s. Daarom maakt WebWinkel in bedrijf.nl "responsive" websites die geschikt zijn voor elk scherm. Denk hierbij aan de kleinere schermen van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. De beeldschermresolutie van een bezoeker die uw webwinkel of website bezoekt, past zich geheel automatisch aan. Met een webwinkel of website van WebWinkel in bedrijf.nl is het dus niet nodig om een aparte mobiele website te ontwikkelen en te onderhouden.

webwinkelinbedrijf google

Vanaf 21 april 2015 geeft Google aan websites en webwinkels die goed werken op mobiele apparaten voorrang in de (mobiele) zoekresultaten. Is uw website dus niet goed bruikbaar op mobiele apparaten? Dan verliest u het simpelweg van concurrenten die wel ‘mobile-friendly’ zijn. Maar ook al zou Google niets veranderen aan de rangschikking van mobile sites, dan kunt u niet meer achterblijven om uw website of webwinkel 'mobile-friendly' te presenteren. Uw doelgroep en uw klanten gebruiken hun mobiele apparaten al veelvuldig en steeds meer.

Hoe dit werkt? Gewoon proberen.

Probeer de website van WebWinkelinbedrijf.nl maar eens op uw smartpone of tablet! De mobiele versie is een aangepaste versie die sneller laadt en een aangepaste menustructuur heeft. Er kan zelfs een aparte homepage gemaakt worden voor de mobiele versie van de website. Daardoor kan er bijvoorbeeld gestart worden met de contactinformatie, openingstijden en acties die op dat moment lopen. Hiermee krijg u dus flexibele websites die voor elk scherm geschikt zijn.

Geen grote investeringen meer.

Zorgeloos uw webwinkel of website starten voor een vast bedrag per maand, dat kan nu met een webwinkel of website van WebWinkel in bedrijf.nl. U heeft geen omkijken meer naar technisch beheer, het maken van banners, het plaatsen van content of producten en het onderhoud van uw site! U kunt zich weer bezig houden met uw "Core business" en wij doen de rest.

Bekijk de mogelijkheden

Wat zeggen onze klanten over WebWinkel in bedrijf.nl

Start uw eigen website of webwinkel zonder grote investeringen inclusief support

Bel mij terug