Chat Live!WhatsApp 06 2006 2800 WebWinkelinbedrijf.nl

Start uw eigen website of webwinkel zonder grote investeringen inclusief support

Bel mij terug

De mogelijkheden van uw nieuwe webwinkel

logo winkelwagen small

Geen grote investeringen meer.

Zorgeloos uw webwinkel starten voor een vast bedrag per maand? Dat kan nu met een webwinkel van WebWinkel in bedrijf.nl U heeft geen omkijken meer naar het technische beheer, het maken van banners, het plaatsen van producten en het onderhoud van uw site! U hoeft alleen nog maar uw producten te verkopen en wij doen de rest.

Uniek design; hiermee onderscheidt u zich direct van uw concurrenten.

Samen met u bekijken wij welk design het beste bij uw bedrijf past. Een site die er net zo uit ziet als uw concurent, dat wil niemand. Uw webwinkel wordt helemaal afgestemd op uw onderneming, aanbod en doelgroep. Hoe navigeren uw klanten? Welke items en/of banners zijn belangrijk voor uw klanten en aan welke informatie hebben ze behoefte en hoe moet dat gepresenteerd zijn? Met welke functionaliteiten doet u het beter dan uw directe concurrenten? Een uniek design zorgt voor een webwinkel met een unieke uitstraling en een eigen gezicht dat aansluit bij uw organisatie.

Helder, flexibel en duidelijk; webwinkel Pro en webwinkel Pro PLUS.

Bij webwinkel in bedrijf.nl heeft u de keuze uit twee pakketten. Op deze manier maken wij het voor u helder, flexibel en duidelijk. En mocht u eventueel later willen uitbreiden, dan is dit geen enkel probleem.
Omdat de pakketten volledig in eigen beheer zijn ontwikkeld, is elk gewenst onderdeel aan te passen. Van simpele uitbreidingen op bestaande modules tot complete maatwerk oplossingen.

Met webwinkel Pro PLUS kunt u zich compleet bezig houden met de verkoop vanuit uw webwinkel en wij doen de rest.

Met het webwinkel Pro PLUS pakket wordt uw webwinkel compleet geïnstalleerd en geconfigureerd. Wij hebben de expertise; makkelijker kunnen wij het u niet maken. Alles wat wij van te voren met u geïnventariseerd hebben (eisen/wensen) zullen wij installeren en configureren. In overleg met u verzorgen en maken wij de slideshows, bannering en acties zoals bijvoorbeeld pakkende aanbiedingen. Tevens onderhouden en updaten wij uw product assortiment. Heeft u achteraf nog wensen of wilt u uitbreiden dan zijn wij u graag van dienst. Met het Webwinkel Pro PLUS pakket heeft een complete webwinkel. U kunt zich compleet bezig houden met de verkoop vanuit uw Webwinkel.

De mogelijkheden met webwinkel Pro. U het assortiment, wij de webwinkel.

Met het pakket webwinkel Pro voegt u zelf het product assortiment toe en maakt u zelf de slideshows en bijvoorbeeld de pakkende aanbiedingen.
Wij beheren uw webwinkel alsof het de onze is en heeft u vragen dan kunt u uiteraard rekenen op gratis advies en support.

WebWinkel Pro en WebWinkel Pro PLUS inclusief:

webwinkelinbedrijf incl

- Gratis support en advies - Aanvragen en toetsing van het webwinkelkeurmerk.
- Aanvragen, configureren en advies van de SSL certificaten
beveiligde verbinding.
- Configureren van uw hostingpakket - Aanmaken van e-mailadressen voor uw webwinkel.
- Installatie, configuratie van uw webwinkel - Aanvragen Ideal, Paypal, Creditcard betalingen
- Wekelijkse backup van uw webwinkel.


Welk pakket u ook kiest, na de opleveringen blijven wij u ondersteunen met doelgerichte adviezen, ondersteuning en uitleg waar nodig

en tips om uw content nog beter te maken.

Bekijk de mogelijkheden

Profiteer mee van een groeiende e-commerce markt

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor uw webwinkel of website?
Dankzij onze jarenlange ervaring met zowel B2B- als B2C-websites, beschikken wij over alle nodige "knowhow" om u professioneel te adviseren en te begeleiden.

 

mainfeature11

Webwinkel of Website? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak met ons.  

Start uw eigen website of webwinkel zonder grote investeringen inclusief support

Bel mij terug