Chat Live!WhatsApp 06 2006 2800 WebWinkelinbedrijf.nl

Start uw eigen website of webwinkel zonder grote investeringen inclusief support

Bel mij terug

Responsive webdesign Smartphones en Tablets

Meer smartphones en tablets verkocht.

Er worden inmiddels meer smartphones en tablets verkocht dan pc’s. Daarom maakt WebWinkel in bedrijf.nl "responsive" websites die geschikt zijn voor elk scherm. Denk hierbij aan de kleinere schermen van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. De beeldschermresolutie van een bezoeker die uw webwinkel of website bezoekt, past zich geheel automatisch aan. Met een webwinkel of website van WebWinkel in bedrijf.nl is het dus niet nodig om een aparte mobiele website te ontwikkelen en te onderhouden.

Hoe dit werkt? Gewoon proberen.

Probeer de website van WebWinkelinbedrijf.nl maar eens op uw smartpone of tablet! De mobiele versie is een aangepaste versie die sneller laadt en een aangepaste menustructuur heeft. Er kan zelfs een aparte homepage gemaakt worden voor de mobiele versie van de website. Daardoor kan er bijvoorbeeld gestart worden met de contactinformatie, openingstijden en acties die op dat moment lopen. Hiermee krijg u dus flexibele websites die voor elk scherm geschikt zijn.

Met welk apparaat worden thuis de meeste online aankopen gedaan

De meeste aankopen worden gedaan met de tablet. Zeven op de tien consumenten bestelt vooral met dit mobiele apparaat.

Tablet aankopen
96%
Smartphone aankopen
76%

Uit onderzoek blijkt dat...

Mobiele aankopen worden vooral met een tablet gedaan. Dit blijkt uit een onderzoek van Blauw Research. De tabletkopers zijn bovendien positiever over "mobile shopping" dan de gebruikers van een smartphone.

Volgens het onderzoek gebruikt zeven op de tien consumenten hun tablet voor mobiele aankopen. Die is in dat geval vaak een vervanger voor hun laptop. Een overgrote meerderheid (96 procent) doet hun online shopping namelijk gewoon vanuit huis.

Google geeft vanaf 21 april 2015 voorrang aan responsive websites en webwinkels. Wij zijn er klaar voor, U ook?

Vanaf 21 april 2015 geeft Google aan websites en webwinkels die goed werken op mobiele apparaten voorrang in de (mobiele) zoekresultaten. Is uw website dus niet goed bruikbaar op mobiele apparaten? Dan verliest u het simpelweg van concurrenten die wel ‘mobile-friendly’ zijn. Maar ook al zou Google niets veranderen aan de rangschikking van mobile sites, dan kunt u niet meer achterblijven om uw website of webwinkel 'mobile-friendly' te presenteren. Uw doelgroep en uw klanten gebruiken hun mobiele apparaten al veelvuldig en steeds meer.

127.400000 127,4 miljoen online aankopen in Nederland

50.00 Aankoopbedrag met smartphone

85.00 Aankoopbedrag met tablet

121.00 Aankoopbedrag met laptop/pc

Start uw eigen website of webwinkel zonder grote investeringen inclusief support

Bel mij terug