Chat Live!WhatsApp 06 2006 2800 WebWinkelinbedrijf.nl

Domeinnaam en managed hosting bestellen

Wilt u totaal ontzorgd worden op het gebied van hosting? Dan is de "managed hosting" van buyQWebhosting iets voor u. Wij dragen zorg voor het technische beheer van uw hosting omgeving en nemen u het werk uit handen. U hoeft zich dan niet meer druk te maken om updates, licenties en besturingssystemen. Ook het aanmaken en configureren van e-mailadressen of MYSQL databases. Dat wordt allemaal geregeld en preventief onderhouden. Zo hoeft u nergens naar om te kijken en kunt u zonder zorgen aan de slag. U kunt uw werk doen en wij doen het onze.

Nieuw is onze live chat. Via Live Chat treedt u direct met ons in contact en kunnen wij direct uw vragen beantwoorden. De live chat knop vindt u (indien online) rechts onder in uw scherm.

 

 

    

Meer in deze categorie: « Managed Hosting

Over ons

WebWinkel in bedrijf is een onderdeel van buyQWebhosting.
Sinds 2006 ontwikkelen en onderhouden wij zowel voor particulieren als bedrijven websites en webwinkels. Tevens zorgen wij voor een stabiele en veilige webhosting. Wij denken met u mee en geven u advies. Uw succes is onze passie en dat is wat wij samen met u willen bereiken.

Vragen? Laat het ons weten

 

Live chat?

Nieuw is onze live chat.
Via Live Chat treedt u direct met ons in contact en kunnen wij direct uw vragen beantwoorden. De live chat knop vindt u (indien online) rechts onder in uw scherm.