Chat Live!WhatsApp 06 2006 2800 WebWinkelinbedrijf.nl
"Gereed voor de toekomst". Steeds meer aankopen worden online gedaan, omdat we veel tijd doorbrengen op onze smartphone en/of tablet. De webwinkels en websites van WebWinkel in bedrijf.nl zijn Tablet en Smartphones compatibel. Zo heeft u één website voor alle apparaten. Handig toch?
Bij het runnen en beheren van een webwinkel komen ontzettend veel uitvoerende taken kijken. Het is dan ook een continue proces. U doet waar u goed in bent en wij analyseren, aanpassen, oplossen en controleren uw webwinkel alsof het de onze is.
Een consument gaat sneller over tot een online aankoop, wanneer de gewenste betaalmethode wordt aangeboden. Zo heeft het juiste betaalaanbod (iDEAL, Paypal, Creditcard, Overschrijving, Rembours, oprekening) uiteindelijk een positief effect op de verkoop in een webshop, in een veilige omgeving.
Al onze webwinkels worden opgeleverd en goedgekeurd met een onafhankelijk webwinkelkeurmerk. De voorwaarden zijn zo opgesteld, dat zij voldoen aan de Nederlandse en Europese regelgeving en bovendien toepasbaar zijn op ieder product of iedere dienst.